ایمنی در سازه های ال اس اف (LSF)
سازه های ال اس اف (LSF) دارای مزایا و ویژگی های عمده ای می باشند. یکی از مهمترین این ویژگی ها، ایمنی آنها می باشد. سازه های سبک وزن ال اس اف (LSF) از چند جهت دارای ایمنی و استحکام بالایی می باشند، که در این قسمت این موارد را مورد بررسی قرار خواهیم داد. سعی می کنیم توسط ویژگی هایی که این سازه ها دارند، ایمنی در سازه های ال اس اف (LSF) را مورد بررسی قرار دهیم.
وزن سبک
سازه های ال اس اف (LSF) دارای وزن سبکی می باشند که این سبک وزنی منجر به افزایش ایمنی در سازه های ال اس اف (LSF) شده است. سازه اس اف (LSF) با هدف مقابله با زلزله طرح ریزی و رواج یافته اند. این سازه ها دارای اسکلت های فولادی محکم و سبک وزنی می باشند که در زمان وارد شدن انرژی های زیاد تنشی یا رانشی مانند زلزله، به خوبی از خود عکس العمل نشان می دهند. یکی از این عکس العمل ها، تقسیم انرژی در سازه های اطراف توسط اتصالات پیچ و مهره ای می باشد که در نهایت انرژی را بین اتصالات سازه خنثی می نمایند.
همچنین این سازه ها بر اساس استانداردهای کنونی صنعت ساختمان سازی ارائه می شوند و به صورت کاملاً نظارت شده در کارخانه ها ساخته شده و در محل کارفرما اجرا می شوند. در اجرای این سازه ها از نظارت دقیقی استفاده می شود که اتصالات بین سازه ها را با توجه به استانداردهای تعریف شده انجام دهند. با این حساب ایمنی در سازه های ال اس اف (LSF) در سطح جهانی می باشد و از همه لحاظ رعایت شده است.
استقامت بالا
فرآیند نورد سرد که بر روی سازه های ال اس اف (LSF) انجام می شود، منجر به افزایش استقامت این سازه ها می شود. سازه های ال اس اف (LSF) در فرآیند نورد سرد، ابتدا گرم می شوند و سپس به یکباره عملیات سردسازی آنها انجام می شود. این کار باعث ایجاد کربن در بین لایه های عناصر آنها می شود و این استقامت فولاد را بالاتر می برد. همچنین فولادی که نورد سرد می شود، دیگر خاصیت شکنندگی و خم شوندگی خود را از دست می دهد و این منجر به استقامت بیشتر ساختمان در زمان زلزله یا آتش سوزی می شود. از این لحاظ ایمنی در سازه های ال اس اف (LSF) به خوبی رعایت شده است.
اسکلت قوی
اسکلت سازه های ال اس اف (LSF) با استفاده از فولاد نورد سرد یا سی اف اس (CFS) ساخته شده است. در این اسکلت کلیه موارد ایمنی شامل به کار بردن خرپا ها، اتصالات مورب و غیره به خوبی استفاده می شود. خرپا ها باعث انتقال انرژی از سطوح افقی به سطوح عمودی می شوند. سطوح عمدی قابلیت پخش بار وارده در کل سطح را دارند. پس انرژی که به سطوح افقی مانند سقف ها وارد می شود در دیوارها تقسیم شده و خنثی می شود. همچنین اتصالات مورب نیز بار وارده بر روی یک ناحیه از دیوار را به صورت ضربدری به نقاط دیگر دیوار وارد می نمایند و در نتیجه انرژی رانشی و تنشی که به دیوار وارد شده است، در خود دیوار تقسیم شده و خنثی می شود. با این عملیات و استانداردها، ایمنی در سازه های ال اس اف (LSF) به خوبی رعایت شده است.
شرکت پیام دشت پارس مجری تخصصی سازه های فولادی سبک LSF با هدف ارتقاء صنعت ساختمان در زمینه طراحی، تولید و اجرای سیستم قاب سبک فولادی (Lightweight Steel Framing)با بهره گیری ازتجربه و تخصص در سال۱۳۸۵شروع به فعالیت نموده و با توجه به افزایش روز افزون تقاضای ساخت ساختمان به روش LSF با مزایای فراوان اعم از مقاومت در مقابل زلزله ، کاهش زمان ساخت ، جابه جایی آسان ، دقت بالا در اجرا و قابلیت بازیافت تا ۹۵درصد و….. تمامی تلاش خود را معطوف به بهره گیری از این تکنولوژی نوین ساختمانی نموده است و در حال حاضر به عنوان یکی از برترین شرکتهای سازنده ساختمان به روش صنعتی (قاب فولادی سبک) ارائه خدمات می نماید.
پیمانکار ساختمانی
انجام کلیه امور طراحی از صفر تا صد
ساخت اضافه اشکوب در 60 روز
ساخت ویلای مدرن در 90 روز
طراحی محاسبات وفروش سازه های LSF&CFS
تماس با ما :
1-ایمیل شرکت info@pdpars.ir
2-شماره های تلفن ثابت : 22491383-22448448-021
تهران پاسداران- خیابان گل نبی- پلاک 40- طبقه چهارم شرقی- واحد 404
3- همراه مهندس محمدی :09124942628
4- همراه مهندس چشمه علائی:09123399587
https://pdpars.ir پیام دشت پارس